Trebel gelooft nog volop in de titel: “Ik weet niet of Club Brugge dit seizoen de beste was”

Stefano Denswil (Club Brugge - Anderlecht)

26 maart 2018 07:00 - Door een uitstekende reguliere competitie heeft Club Brugge een mooie voorsprong van 6 punten opgebouwd op eerste achtervolger Anderlecht. Desondanks hebben ze bij Paars-Wit hun titeldromen nog niet opgeborgen. Adrien Trebel is namelijk niet bepaald onder de indruk van Blauw-Zwart en is nog altijd razend ambitieus.

Trebel was in eerste instantie 3 speeldagen geschorst voor zijn tackle op Antwerp-flankaanvaller Stallone Limbombe, maar de Franse middenvelder zag zijn schorsing in beroep gereduceerd worden tot 2 speeldagen. Daardoor is hij op de derde speeldag inzetbaar tijdens de belangrijke clash tussen Anderlecht en Club in het Astridpark.

“De kloof met Club Brugge is niet onoverbrugbaar. Wat Club Brugge tot nu toe meer had? Ze speelden met een onberispelijke mentaliteit, stevig in duels. Of ze de beste waren? Dat weet ik niet”, klinkt het in Het Nieuwsblad. “Door de trainerswissel en de verandering van spelwijze verloren we punten die we vandaag niet meer zouden verliezen. Dat Kara, de beste verdediger van België, geblesseerd is, helpt evenmin”, voegt Trebel er nog aan toe.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.