Vanaken neemt het op voor ploegmaat: “Hij wordt nog altijd onderschat”

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

29 maart 2018 08:33 - Ivan Leko is erin geslaagd om met zijn manschappen een uitstekende reguliere competitie af te werken. Spelers als Hans Vanaken, Ruud Vormer en Anthony Limbombe werden daarbij meermaals overladen met lof, maar volgens onze spelmaker zijn er ook spelers die onder de radar blijven.

Als het gaat over Club-spelers die onderschat worden, zet Vanaken zijn maatje Nakamba op de eerste plaats. “Het draait goed, dus iedereen heeft al in the picture gestaan. Maar misschien wordt Nakamba nog altijd onderschat. Op zijn positie is hij supergoed. Zowel in de balrecuperatie als in de opbouw kan hij zijn ding doen. En hij is keihard in de duels”, oordeelt onze Limburgse middenvelder in Het Nieuwsblad.

Sinds Nakamba in de zomer van 2017 overkwam van Vitesse, veroverde hij al snel een basisplaats. In geen tijd ontpopte de hardwerkende Zimbabwaanse stofzuiger zich ook tot één van de publiekslievelingen van Jan Breydel. Door de komst van Jordy Clasie verdween Nakamba al eens naar de bank, maar hoe dan ook zal Naka nog een belangrijke rol vertoeven in de titelstrijd.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.