‘Vergeten spits van Club Brugge heeft nieuwe transfer beet’

Leandro Pereira (Club Brugge)

23 maart 2018 09:25 - Ivan Leko beschikt dezer dagen over heel wat aanvallende weelde bij Club Brugge en dus is een terugkeer van een Leandro Pereira uit vorm sowieso onbespreekbaar. De 26-jarige Braziliaan kon drie jaar geleden allesbehalve potten breken bij Blauw-Zwart en werd vervolgens uitgeleend aan enkele clubs in zijn thuisland.

Na een avontuur bij ex-ploeg Palmeiras kan Pereira ook bij Sport Recife geen onuitwisbare indruk nalaten. Volgens lokale media wordt er niet meer op hem gerekend en mag de aanvaller andere oorden opzoeken. In Brazilië sluit de transfermarkt pas op 2 april en dus zijn uitgaande transfers nog een dikke week mogelijk.

Naar verluidt is Chapecoense geïnteresseerd om Pereira op uitleenbasis in te lijven. Onze huurling speelde in 2014 ook al voor de ploeg die eind 2016 slachtoffer was van een vreselijke vliegtuigcrash met 71 doden. De kans dat we Pereira ooit nog in een Club-shirt zien aantreden, is quasi nihil.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.