Verhaeghe & co krijgen waarschuwing uit onverwachte hoek: “Cercle kan Club overvleugelen”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

04 maart 2018 01:00 - Op 4 en 10 maart maken Beerschot-Wilrijk en Cercle Brugge onder elkaar uit wie volgend seizoen mag aantreden in 1A. De Kielse Ratten kunnen voor de vijfde keer op rij promoveren, maar onze groene buren zijn licht favoriet volgens de bookmakers.

Yves Olivier – voorzitter van reeksgenoot KSV Roeselare – is met zijn ploeg veroordeeld tot Play-Off 3, maar dat wil niet zeggen dat hij de dubbele confrontatie om de promotie niet zal volgen. Hij denkt dat Cercle straks aan het langste eind zal trekken. In dat geval zou er volgend seizoen opnieuw een Brugse derby op het programma staan.

“Het is overduidelijk dat het niveau in 1B blijft stijgen. Als je het budget van Cercle Brugge ziet, dan weet je dat de uitdaging almaar groter wordt. Dat Club Brugge maar goed zijn buren in de gaten houdt. Als Monaco straks nog een versnelling hoger schakelt, is de kans niet ondenkbeeldig dat Cercle Club overvleugelt. Club en Bart Verhaeghe gaan echt wel uit hun sloffen mogen schieten…”, zo waarschuwt Olivier in Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.