(VIDEO) – De Ideale Wereld lacht met Cercle Brugge in ‘De Rattenvangers’

De Ideale Wereld lacht met Cercle Brugge tijdens De Rattenvangers

09 maart 2018 05:00 - Cercle Brugge en Beerschot Wilrijk strijden zaterdagavond om de promotie naar 1A. In aanloop naar de cruciale match op Jan Breydel werd al meermaals duidelijk dat de Kielse Ratten er álles aan doen om een plekje in het stadion te bemachtigen, desnoods in één van de thuisvakken. 

Zo zijn er zelfs Club-fans die de vraag kregen van supporters van Beerschot Wilrijk om een toegangskaartje voor hen op de kop te tikken. Bij Cercle beseffen ze het gevaar en lanceerden ze daarom enkele controlevragen om te checken of je wel écht fan bent van de Vereniging. Voer genoeg voor de mannen van De Ideale Wereld om uit te pakken met onderstaande hilarische parodie.

De Ideale Wereld pakt uit met ‘De Rattenvangers’

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.