(VIDEO) – Dierckx vertelt hilarische anekdote over zijn ‘doop’ bij Club Brugge

Tuur Dierckx vertelt over zijn doop bij Club Brugge

25 maart 2018 10:30 - Onlangs nodigde ATV, een regionale televisiezender voor de provincie Antwerpen, Tuur Dierckx en Carl Hoefkens uit voor een goed gesprek over voetbal. Even kwam ook hun periode bij Club Brugge ter sprake. Dierckx en Hoefkens trainden in 2013 immers nog even samen bij Blauw-Zwart.

“Ik herinner mij van de eerste stage dat ik mee mocht naar Marbella dat Carl zich wel ontfermde over de jonge gasten. Dat hij wel tijd nam om met ons te praten”, vertelt Dierckx. Al was Hoefkens geregeld ook wel in voor een grapje. “Maar ik herinner mij ook nog dat hij mij de eerste keer heeft liggen gehad. We werden zo’n beetje gedoopt als jonge gasten. Plots belden ze vanuit de receptie naar mijn kamer: ‘Het is hier met Sport/Voetbalmagazine voor een interview.'”

“Ik geloofde het eerst niet, maar het was Bart Buysse met zo’n Hollands accent die het woord voerde. En dan stelden ze mij 5 à 10 minuten vragen. Op het einde zeiden ze: ‘We zitten beneden in het hotel in de lobby. Zou je nog even naar beneden kunnen komen voor een foto bij het artikel?’ En als ik dan beneden kwam, stond Carl Hoefkens daar samen met Bjorn Engels, Birger Verstraete en Bart Buysse te wachten om mij uit te lachen. Dat was wel grappig natuurlijk.” Onderstaand de beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.