(VIDEO) – ‘Doop’ van Limbombe werkt op de lachspieren bij Rode Duivels

Doop van Anthony Limbombe bij de Rode Duivels

27 maart 2018 11:49 - Anthony Limbombe werd voor de oefenmatch tegen Saudi-Arabië voor het eerst opgeroepen bij de Rode Duivels. Het is niet zeker of onze linkerflank aan de wedstrijd zal mogen beginnen, maar bondscoach Roberto Martinez verklapte alvast dat de 23-jarige flankaanvaller sowieso speelminuten zal krijgen. 

In aanloop naar de match tegen Saudi-Arabië werd Limbombe ‘gedoopt’ bij de nationale ploeg. Wie voor het eerst geselecteerd wordt, moet immers steevast een liedje zingen voor de hele groep.

Met een waterfles als microfoon waagde de Bruggeling zich aan een rapnummer van SBMG. Al klinkt de originele versie van ‘Pull Up Game Strong’ toch enigszins anders, tot groot jolijt van zijn ploegmaats. Dries Mertens filmde de beelden en stuurde ze via Instagram de wereld in.

De versie van Limbombe

De versie van SBMG

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.