(VIDEO) – Haha! Kariba de olifant voorspelt de uitslagen van het eerste Play-Off weekend

Kariba de olifant voorspelt uitslagen Play-Off 1

29 maart 2018 18:11 - Vrijdagavond om 20.30 uur trappen Standard en Charleroi de Play-Offs officieel op gang. Op Pasen is er Anderlecht – AA Gent en maandag volgt de langverwachte thuismatch van Club Brugge tegen KRC Genk. 

Bij PlaySports vinden ze het dan ook hoog tijd om op zoek te gaan naar een opvolger voor Paul de Octopus, die in 2010 furore maakte als voorspeller van WK-matchen tijdens het toernooi in Zuid-Afrika. Deze keer is Kariba de Olifant aan zet. Onderstaand zijn voorspellingen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.