(VIDEO) – Hoe Club zwaar zieke fan hoop gaf in moeilijke tijden: Tristan doet zijn emotioneel verhaal

Tristan Charlier vertelt over zijn ziekte en Club Brugge

25 maart 2018 11:59 - Wie Tristan Charlier op Jan Breydel tegen het lijf loopt, ziet op het eerste zicht een aimabele jongeman. Maar het verhaal van deze Club-fan leest niet als dat van de doorsnee supporter. Hemofilie, hepatitis en HIV zorgden er immers voor dat het voor Tristan een bikkelharde strijd werd om Blauw-Zwart aan het werk te zien.

Wanneer Tristan niet naar het stadion kon gaan, volgde hij zijn favoriete ploeg op televisie. “Ik woog jarenlang amper 27 à 28 kilo. Voor mij was het toen fysisch niet doenbaar om naar Jan Breydel te trekken. Maar zelfs op tv was het voor mij een hele belevenis, omdat ik er zodanig in opga. Ik had quasi altijd koorts, zo rond de 38 à 39 graden. Maar tegen het einde van de match zat ik over de 40 graden koorts door het meeleven.” Onderstaand het volledige verhaal van Tristan, geschetst door FCB Support.

Tristan vertelt hoe Club Brugge een rode draad vormt doorheen zijn leven

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.