(VIDEO) – Verhaeghe komt met speciaal verzoek voor Club-fans: “Mag ik dat alstublieft aan jullie vragen?”

Bart Verhaeghe neemt het woord na open training van Club Brugge

31 maart 2018 15:45 - Twee dagen voor de belangrijke thuiswedstrijd tegen KRC Genk stonden er al diverse activiteiten op het programma in en rond Jan Breydel. Zo was er de sfeervolle open training, de match van de U19 tegen Anderlecht en ook de speech van Bart Verhaeghe. 

Na de open training werden de aanwezige Club-fans getrakteerd op een drankje. Bart Verhaeghe maakte van de gelegenheid gebruik om de Blauw-Zwarte aanhang nog een belangrijke boodschap mee te geven in aanloop naar de Play-Offs.

“Wij als Club Brugge familie moeten ervoor zorgen dat we punten winnen, maar dat we er voorál geen verliezen. We hebben onlangs een waarschuwing gehad en die zijn we ontlopen (door procedurefouten, nvdr). Mag ik jullie dan alstublieft ook vragen dat we niets op het veld gooien? Want één individu kan ervoor zorgen dat de hele Club-familie drie punten verliest. Het reglement is op die manier opgesteld vandaag.”

Forfaitnederlaag

“We staan bovendien op een lijst waarbij we in het oog worden gehouden. Dus neem alstublieft jullie verantwoordelijkheid, ook voor jullie medesupporters. Dat we ook niets verkeerds zeggen of roepen in het stadion. Dat we respect hebben voor onze tegenstander. No Racism. En nogmaals, dat we niets op het veld gooien is heel belangrijk.”

De woorden van onze voorzitter vielen niet in dovemansoren, maar werden met een applaus onthaald. Verhaeghe heeft alleszins een punt. Na de vroegtijdig afgefloten match tussen Charleroi en Standard eind 2016 staat immers in het Bondsreglement dat een definitief gestaakte wedstrijd vanwege wanordelijkheden een forfaitverlies met zich meebrengt.

Verhaeghe richt zich tot Brugse aanhang

Credits beelden: Peter M.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.