(VIDEOCOMPILATIE) – Fans van Club Brugge zorgen zelfs op training voor heksenketel op Jan Breydel

Sfeer bij Club Brugge op de laatste training voor de match tegen Genk

31 maart 2018 13:15 - Normaal gesproken traint Club Brugge enkele dagen voor de wedstrijd uitsluitend met gesloten deuren, maar uitzonderlijk mochten de supporters zaterdagvoormiddag een kwartiertje meepikken van Blauw-Zwart. Op sociale media werd er immers een oproep gedaan om massaal naar Jan Breydel af te zakken om onze spelers een laatste duwtje in de rug te geven richting Play-Offs. 

Enkele honderden Club-fans trokken naar het stadion en zorgden met Bengaals vuurwerk en de nodige gezangen voor heel wat sfeer. Sommige supporters kwamen zelfs speciaal vanuit Limburg om een kwartier lang het beste van zichzelf te geven. BlauwZwartFans verzamelde de sfeervolle beelden van een mooie voormiddag. Philippe Clement en KRC Genk zijn gewaarschuwd… 🙂


Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.