(VIDEO’S) – Club-mascotte draait overuren: van felicitatie aan collega tot opstootje met RSCA’s Ketje

De mascottes van Club Brugge (Bibi) en Anderlecht (Ketje) krijgen het met elkaar aan de stok

15 maart 2018 18:33 - Aangezien Bene nog altijd aan het bekomen is van de aantijgingen van de Genkse fans die meereisden naar Jan Breydel, draait Bibi momenteel overuren bij Club Brugge.

Eerst en vooral stoomt de Brugse beer zich samen met alle andere mascottes van onze eerste klasse klaar voor de Play-Offs. Daarbij blijkt al snel dat Ketje van Anderlecht niet meteen in de bovenste schuif ligt bij Bibi. Tussendoor neemt Bibi ook de tijd om zijn collega-mascotte bij de Rode Duivels voor het WK in Rusland te feliciteren met de geboorte. Onderstaand de ludieke beelden.


Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.