Vormer geeft 3 ploegmaats een schouderklopje: “Een compliment voor de ‘kleine'”

Ruud Vormer viert (Club Brugge - Standard)

11 maart 2018 18:00 - Ruud Vormer scoorde zondagnamiddag het enige doelpunt van de wedstrijd op Stayen. Daardoor behoudt Club Brugge in de Play-Offs 6 punten voorsprong op Anderlecht. Onze kapitein was achteraf dan ook een tevreden man en strooide met lof naar enkele ploegmaats.

“Deze zege is heel belangrijk”, vertelt onze Gouden Schoen op de officiële website. “Ik ben dan ook heel blij met deze drie punten. Ik ben ook blij voor Kenneth (Vermeer, nvdr). Hij deed enkele super reddingen, dus deze overwinning is voor een groot deel aan hem te danken. In de eerste helft toonden we te weinig, maar ik heb geen idee hoe dat kwam.”

“Tijdens de rust heeft de coach de groep bijeengeroepen en duidelijk gemaakt dat we uit een ander vaatje moesten tappen. Dat is ook gelukt. De inbreng van Rafa (Refaelov, nvdr) was ook belangrijk. Iedereen weet dat hij heel goed kan voetballen. En ook een compliment voor de ‘kleine’. Thibault (Vlietinck, nvdr) deed het heel goed. Op dit kunstgrasveld is het nochtans niet makkelijk. Zij zijn gewend om hierop te spelen, maar voor mij deed het geen deugd. Mijn voeten doen enorm pijn!”

Onze aanvoerder kan in aanloop naar de Play-Offs met Nederland in actie komen tegen Engeland en Portugal. “Als ik fit ben, dan ga ik. Maar als dat niet het geval is, dan gaan we overleggen met de club. Bovendien is het eerst nog afwachten of ik wel geselecteerd word. We mogen in elk geval geen onnodige risico’s nemen. We moeten immers klaar zijn voor de Play-Offs. Tegen wie ik daarin wil beginnen? Het zijn allemaal lastige wedstrijden, dus we zien het wel.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.