Vormer krijgt slecht nieuws uit Nederland, supporters nemen het voor hem op

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

16 maart 2018 17:03 - Ruud Vormer zat onlangs voor het eerst in de voorselectie van Oranje, maar is vrijdagmiddag bij de definitieve oproeping enigszins verrassend afgevallen. Onze kapitein heeft wel nog altijd last van zijn enkel, maar het is niet officieel bevestigd of dat de reden is waarom bondscoach Ronald Koeman niet op de Gouden Schoen rekent.

De 29-jarige middenvelder ziet de oefeninterlands tegen Engeland en Portugal zo aan zijn neus voorbij gaan. Heel wat Belgische en Nederlandse voetballiefhebbers hadden het Vormer nochtans gegund om zijn opwachting te maken bij de nationale ploeg van Nederland. Op sociale media heerst er dan ook onbegrip voor de keuze van Koeman.

Volgens Sporza is het de kwetsuur van onze aanvoerder die roet in het eten gooit. “Vormer sukkelt met een lichte blessure en met het oog op de Play-Offs in België wordt met hem geen risico genomen”, klinkt het op de sportsite van de VRT.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.