Waanzin! Cercle kwam met schrijnend voorstel om schade aan Jan Breydelse grasmat te herstellen

Jan Breydelstadion

27 maart 2018 06:30 - Voor de tweede keer dit jaar zag Club Brugge zich genoodzaakt om een nieuw veld aan te leggen. Deze keer was de onherstelbare schade aan de grasmat een gevolg van de veldbestorming van de supporters van Cercle Brugge na de met 3-1 gewonnen titelmatch tegen Beerschot-Wilrijk.

Cercle had onlangs beloofd om alle vernielingen in het Jan Breydelstadion te vergoeden aan Blauw-Zwart en dus ook het veld. Bij De Vereniging waren ze echter van mening dat slechts één helft van de grasmat ernstig beschadigd was.

“Er was de keuze om slechts de helft of toch het volledige veld heraan te leggen”, reageert Vincent Mannaert. “Omdat wij zowel de spelers als onze supporters tijdens Play-Off 1 een perfecte grasmat wilden aanbieden, hebben we voor de laatste optie gekozen”, verduidelijkt onze algemeen manager. “Als Club dat niet had gedaan, was er op kosten van Cercle slechts één helft vervangen”, voegt Het Laatste Nieuws eraan toe. Begrijpe wie begrijpen kan…

“We zijn met Club in alle stilte in gesprek gegaan en hebben onze verantwoordelijkheid genomen”, pareert Cercle-CEO Marc Vanmaele. “Ik zeg niks over wie wat betaalt, maar zowel wij als Club hebben ons soepel opgesteld.” Uiteindelijk betaalden beide ploegen de helft. Voor Club gaat het evenwel om een onvoorziene extra kost.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.