Waarom Club-fans maandagavond maar beter afstemmen op Eén

Kristel Verbeke ontvangt Club-speler Christ in Kinderkopkes

05 maart 2018 14:30 - Sinds 19 februari gaat Kristel Verbeke in het één-programma Kinderkopkes elke maandag op zoek naar een kind met een opvallend verhaal. Maandagavond is het de beurt aan Christ Mbiakob, een jeugdspeler bij de U13 van Club Brugge.

Christ droomt ervan om ooit profvoetballer te worden en maakt daar op twaalfjarige leeftijd al heel wat opofferingen voor. Hij is gescout door Club Brugge en zit sinds dit schooljaar op internaat: ver weg van zijn ouders, broers en zus.

“Toch heb ik geen seconde getwijfeld”, vertelt Christ. “Ik doe dit voor mijn gezin. Als ik niet op internaat zou zitten, zou mijn mama mij elke dag moeten brengen. En dan zou ze minder tijd hebben om bijvoorbeeld mijn broers of zus ergens naartoe te brengen. Dat zou veel nadelen hebben voor hun.” Wie een inkijk wil in het leven van een Brugse jeugdspeler, moet om 21.30 uur afstemmen op Eén. De trailer vind je hier.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.