Wie wordt straks kampioen? Officiële RSCA-poll komt met opmerkelijke resultaten

Olivier Deschacht (Anderlecht)

17 maart 2018 06:59 - Club Brugge trekt straks met een voorsprong van 6 punten op titelconcurrent Anderlecht de Play-Offs in. In feite moet Paars-Wit zelfs 7 punten goedmaken op Blauw-Zwart, aangezien Ivan Leko & co bij een gelijke stand in het voordeel zijn vanwege het winnen van de reguliere competitie. 

Enkele maanden geleden hielden de fans van RSCA totaal geen rekening meer met de titel, maar na een 9 op 9 tegen Moeskroen (5-3), Zulte Waregem (2-3) en Antwerp (2-1) én met een Łukasz Teodorczyk die opnieuw scoort, leeft de hoop in het Astridpark weer helemaal op. Dat blijkt althans uit een officiële poll die Anderlecht deze week lanceerde via zijn applicatie.

“De resultaten van de poll zijn duidelijk: maar liefst 70,63% ziet RSCA dit seizoen nog kampioen worden in de Play-Offs. Iets meer dan een kwart van de mensen, 26,39%, denkt dat Paars-Wit de Jupiler Pro League zal beëindigen als vicekampioen. Een erg kleine minderheid ziet RSCA niet bij de eerste twee eindigen: 2,23% denkt dat het plaats drie wordt, amper 0,47% gelooft dat Paars-Wit zelfs helemaal naast het podium valt”, klinkt het op de webstek van onze aartsrivaal. Volgens de bookmakers is Club nochtans overduidelijk favoriet.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.