Anderlecht-fans leggen uit waarom Refaelov bekogeld werd met bier: “Zijn eigen schuld”

Lior Refaelov duim omhoog (Club Brugge - AZ)

16 april 2018 18:29 - Lior Refaelov beleefde geen leuke zondagavond in het Astridpark. Onze Israëliër kon nooit echt zijn stempel drukken op het spel van Club Brugge en werd bij zijn wissel serieus onder vuur genomen door de fans van Anderlecht. De Paars-Witte aanhang bijt echter van zich af en roept verzachtende omstandigheden in… 

Toen Refaelov even voorbij het uur naar de kant werd gehaald voor Wesley Moraes besloot onze aanvaller om achter het doel van Matz Sels het terrein te verlaten. Dat was echter niet naar de zin van de harde kern van RSCA. Zij bekogelden Rafa immers massaal met bierbekers en aanstekers, hetgeen hen serieuze verwijten opleverde van onder meer Filip Joos.

“Eerst en vooral kan je ook gewoon zoals elke speler op de gebruikelijke wijze van het veld gaan”, foetert een misnoegde Anderlecht-supporter in een reactie aan BlauwZwartFans. “Bovendien heeft Refaelov onze aanhang uitgedaagd door ostentatief met zijn vingertje voor de mond te gaan staan. Dan kan je zo’n reactie verwachten. In mijn ogen heeft hij het gewoon zelf gezocht”, klinkt het. Of ligt de ‘goal van Refaelov’ in de beker van 2015 nog altijd zwaar op de maag?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.