Anderlecht komt met officiële reactie na geruchten over Engels

Bjorn Engels selfie

10 april 2018 00:30 - Maandagochtend pakte Het Nieuwsblad uit met het nieuws dat Bjorn Engels interesse zou genieten van Anderlecht. De ex-verdediger van Club Brugge is op een zijspoor beland bij Olympiakos en een terugkeer naar België behoort dus tot de mogelijkheden. In het Astridpark wuiven ze het gerucht echter categoriek weg.

Het gebeurt zelden dat een club via zijn officiële kanalen reageert op een transfergerucht, maar Anderlecht wil klaarblijkelijk toch even duidelijk maken dat het (tot dusver) géén contact heeft gehad met Engels. De supporters van zowel Paars-Wit als Blauw-Zwart zijn immers resoluut tégen deze gevoelige overgang.

“RSCA heeft, in tegenstelling tot wat in sommige media vandaag verschenen is, geen enkel contact gehad met Bjorn Engels in verband met een eventuele overgang”, klinkt het klaar en duidelijk via het Twitter-account van Paars-Wit. Club Brugge ontving vorige zomer nog 7 miljoen euro voor Engels, die in de laatste 7 competitiewedstrijden slechts 1 keer mocht opdraven bij Olympiakos.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.