Anthuenis is het helemaal eens met fans van Club Brugge: “Oneerlijk en stom”

Club-fans en vlaggen (Club Brugge - Standard)

15 april 2018 13:15 - Club Brugge telde in de reguliere competitie maar liefst 12 punten voorsprong op Anderlecht en 17 stuks op AA Gent. Door het systeem van de Play-Offs is Blauw-Zwart echter nog altijd niet zeker van de titel. Dat alles tot grote ergernis van de Brugse aanhang en dat kan Aimé Anthuenis maar al te goed begrijpen.

De analist zou het zelfs ronduit belachelijk vinden als Ivan Leko & co alsnog naast de titel grijpen. “Club Brugge was al zeker geweest van de titel als de profliga niet de oneerlijke en stomme maatregel in het leven had geroepen om na de reguliere competitie de punten te halveren. Onbegrijpelijk dat deze regel nog niet gewijzigd is. Stel je voor dat de koersdirecteur vorige week in Roubaix op tien kilometer van de meet de voorsprong van Peter Sagan had gehalveerd.”

Hoe dan ook verwacht Anthuenis zondagavond een lastige partij voor de leider in de Jupiler Pro League. “Blauw-Zwart heeft het altijd moeilijk buitenshuis. Ik vermoed dat Ivan Leko zal kiezen voor een overbevolkt middenveld met een snelle diepe spits en Lior Refaelov in steun. Uiteraard verwacht men ook veel van de terugkerende Limbombe. Over wie Vermeer moet vervangen spreek ik mij niet uit. Dat weten enkel Leko en de keeperstrainer”, besluit Anthuenis in De Zondag.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.