Brugse aanhang lacht zich te pletter met Vanhaezebrouck: “Club is bevoordeeld”

Hein Vanhaezebrouck met pintje bier (Club Brugge - AA Gent)

22 april 2018 08:09 - Club Brugge kan vanavond alweer een reuzenstap richting de landstitel zetten, want Anderlecht verloor zaterdagavond met 2-1 op het veld van KRC Genk. Dat alles uiteraard tot groot jolijt van de Brugse fans.

Op TwitterΒ werd dan ook vrolijk de draak gestoken met de aartsrivaal en dan vooral met Hein Vanhaezebrouck. De trainer van Paars-Wit laat immers geen kans onbenut om te sneren naar Club Brugge en dat keert hem op momenten als deze als een boemerang terug in zijn gezicht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een Γ©chte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiΓ«le Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.