Brugse bestuur heeft zijn lesje geleerd, fans gaan akkoord: “Laat hem maar vertrekken”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

26 april 2018 06:36 - Club Brugge is op weg naar zijn tweede titel in drie jaar, en net als na het kampioenschap van 2016 zal er weer heel wat interesse zijn voor een aantal sterkhouders van de kampioenenploeg.

Toen deed Club er alles aan om zijn ploeg zoveel mogelijk bijeen te houden, met als gevolg dat spelers als Izquierdo en Engels toch een beetje tegen hun zin bleven en uiteindelijk een jaar later verkocht werden voor bedragen die lager lagen dan wat Club een jaar eerder kon vangen.

Volgens Het Laatste Nieuws zal Club die fout deze zomer niet herhalen en zal het niet moeilijk doen als er een goed bod binnenkomt voor sterkhouders als Diaby, Denswil, Vormer, Vanaken, Nakamba en Limbombe. Vooral voor die laatste is er veel interesse en veel fans van Club vinden het ook geen slecht idee om hem te laten gaan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.