‘Brugse miljoenentransfer zoekt definitief andere oorden op’

Vossen - Denswil - Poulain - Teunckens - Claudemir - Vormer - Butelle - Diaby - Pina (Club Brugge - Anderlecht)

27 april 2018 01:00 - Naast een kern van 28 spelers beschikt Club Brugge ook nog over een handvol huurlingen die zich elders proberen te bewijzen. Meestal zien we onze uitgeleende spelers echter niet meer terugkeren naar Jan Breydel. In het geval van Tomás Pina lijkt die stelling alvast op te gaan.

Pina moest dé opvolger van Timmy Simons worden bij Blauw-Zwart, maar de 30-jarige Spanjaard slaagde er ondanks een prijskaartje van 3 miljoen euro nooit in om zich door te zetten in de Jupiler Pro League. Michel Preud’homme gunde de centrale middenvelder destijds zelfs maar 318 competitieminuten.

In eigen land gaat het heel wat beter met Pina. Bij Deportivo Alaves is hij immers één van de sterkhouders en de Spaanse club wil dan ook graag aan tafel gaan zitten met Club Brugge. De nummer 13 uit La Liga zou de Brugse huurling graag definitief overnemen, zo melden lokale media. Vincent Mannaert & co hebben alvast oren naar het voorstel, zij hopen immers zoveel mogelijk centen te recupereren van de man die nog tot 2020 onder contract ligt op Olympia.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.