Butelle ziet oppermachtig Club Brugge en stuurt hilarische foto de wereld in

Ludovic Butelle (Club Brugge - Kortrijk)

19 april 2018 22:26 - Ludovic Butelle was twee jaar geleden een belangrijke schakel in de kampioenenploeg van Michel Preud’homme en ligt om die reden nog altijd in de bovenste schuif bij de Brugse aanhang. Omgekeerd volgt onze gewezen doelman Club Brugge nog altijd op de voet, zo ook tijdens de 6-0 overwinning tegen Charleroi. 

Butelle – tegenwoordig keeper bij het Franse SCO Angers – zag de manschappen van Ivan Leko schitteren tegen de Carolo’s en is ervan overtuigd dat de vijftiende landstitel slechts een kwestie van tijd is. Het Brugse kampioenenshirt van in 2016 kreeg op zijn Snapchat-verhaal dan ook al een update naar 2018! 🙂

Butelle ziet Club Brugge kampioen worden in 2018

© Snapchat-verhaal Ludovic Butelle (Butellos)

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.