Clement scoort goeie punten bij fans van Club Brugge: “Hoedje af”

Denswil en Clement

03 april 2018 01:00 - Na de met 0-1 verloren bekerfinale tegen Standard ging KRC Genk maandagavond ook op Jan Breydel met het kleinste verschil onderuit. Deze keer bezegelde een laat strafschopdoelpunt van Lior Refaelov het lot van de Limburgers. Toch krijgt Philippe Clement applaus vanop alle banken…

Scheidsrechter Lawrence Visser zag in minuut 92 geen graten in de haakfout van Jere Uronen op Ruud Vormer, maar de videoref corrigeerde hem al snel. Veel trainers – vul de namen zelf maar in – zouden in zo’n geval met een woede-uitbarsting reageren, maar Philippe Clement kwam na afloop met een nuchtere en eerlijke analyse over de penaltyfase.

“Vormer deed geen poging om naar de goal te gaan, wel om die penalty te krijgen. Maar er was effectief contact, dus hij heeft dat goed gedaan. Het was naïef van mijn jongens, maar toch is het goed dat de videoref deze beslissing nam. Zolang het correct is, ben ik voorstander van dit systeem”, klonk zijn uitleg voor de camera’s van PlaySports. Twitter applaudisseert voor zo’n interview.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.