‘Club Brugge en Anderlecht gaan verrassende strijd aan om spits uit de Jupiler Pro League’

Stefano Denswil (Club Brugge - Anderlecht)

21 april 2018 01:00 - Club Brugge en Anderlecht komen wel vaker in elkaars vaarwater terecht op de transfermarkt, maar deze keer worden de Belgische topclubs gelinkt aan een wel erg opvallende naam. In Wallonië linken ze Blauw-Zwart en Paars-Wit namelijk aan Mamadou Koné.

Volgens L’Avenir heeft zowel Club als Anderlecht een oogje op de 26-jarige aanvaller van Eupen. Koné wordt momenteel door het Spaanse Leganés uitgeleend aan de Panda’s en wist zich aan de Kehrweg in de kijker te spelen bij de huidige nummers 1 en 2 uit de Jupiler Pro League.

Eupen wist een aankoopoptie te bedingen van één miljoen euro en zal daar naar alle verwachting gebruik van maken. Daarna kunnen ze de Ivoriaan immers meteen met winst doorverkopen aan Club of Anderlecht. In elf matchen was Koné dit seizoen goed voor vier doelpunten. In Spanje kon de spits nooit echt doorbreken bij onder meer Leganés, Racing Santander en Real Oviedo.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.