Club Brugge krijgt de volle lading na late goal tegen Genk: “Een zielige bende”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

02 april 2018 20:53 - Club Brugge heeft maandagavond een belangrijke stap richting zijn vijftiende landstitel gezet. Door de driepunter tegen KRC Genk telt Blauw-Zwart immers 9 punten voorsprong op achtervolgers Gent en Anderlecht. De manier waarop de 1-0 tot stand kwam zorgt bij de titelconcurrenten echter voor heel wat frustraties op sociale media.

Het zag er lang naar uit dat Club – Genk op een scoreloos gelijkspel zou eindigen, maar in de absolute slotminuten van de match beging Uronen een haakfout in de zestien op Vormer. Scheidsrechter Lawrence Visser legde de bal – na tussenkomst van de videoref – op de stip en Lior Refaelov deed de rest.

Voor de supporters van Anderlecht en Gent voltrok zich zo een horrorscenario. Zij hopen stiekem immers nog op een waterkansje voor de titel, maar beseffen ook dat 9 punten voorsprong in deze fase van de competitie erg veel is. Via Twitter krijgen vooral Ruud Vormer en de VAR ervan langs. Philippe Clement vond de beslissing van de videoref nochtans correct.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.