‘Club Brugge krijgt onverwacht een extra troefkaart tegen RSCA’

Stefano Denswil (Club Brugge - Anderlecht)

13 april 2018 15:00 - Het is al van 9 september 1998 geleden dat Club Brugge nog een competitiematch kon winnen op het veld van Anderlecht en dus beseft Ivan Leko dat zijn manschappen een moeilijke opdracht wacht. “We hebben een goede analyse gemaakt. Anderlecht is meer dan één speler. Het is een collectief, net zoals Club. We zullen zondag 95 minuten top moeten zijn om te winnen”, klinkt het via onze officiële kanalen. De blessure van Kenneth Vermeer was deze week een domper, maar er is mogelijk ook goed nieuws op komst…

Zo meldt Het Nieuwsblad dat Benoît Poulain wellicht voor het eerst sinds januari tot de spelerskern zal behoren. Onze 30-jarige Fransman was een tijdlang out met een complexe adductorenblessure, maar kon deze week opnieuw met de groep meetrainen. Een opsteker, want voor aanvang van de Play-Offs vertelde de entourage van onze centrale verdediger dat hij wellicht pas op speeldag 6 in actie zou kunnen komen.

Leko is alvast in zijn nopjes met de terugkeer van Poulain. “Met Benoît wonnen we acht wedstrijden en speelden we drie keer gelijk (geen enkele verliesmatch, nvdr). Hij is heel belangrijk. Zijn présence en ervaring zijn van levensbelang. Vorig seizoen heeft hij bewezen dat hij onze beste verdediger is”, klinkt het tegenover Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.