Club Brugge krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar topper tegen Anderlecht

Leko en de bank juichen (Club Brugge - Gent)

10 april 2018 01:00 - Club Brugge verloor afgelopen zondag met het kleinste verschil op bezoek bij AA Gent. Komend weekend willen Ivan Leko en zijn manschappen de nederlaag tegen de Buffalo’s dan ook doorspoelen met puntengewin op het veld van Anderlecht. Positief is alvast dat onze trainer normaal gesproken opnieuw op zijn kersverse Rode Duivel kan rekenen.

Anthony Limbombe moest de match tegen AA Gent noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan vanwege een probleem aan de voet, maar volgens Het Nieuwsblad maken ze zich op Jan Breydel desondanks weinig zorgen over de 23-jarige linkerflank met het oog op de klassieker tegen Anderlecht. Onze vleugelspits heeft het loopwerk immers al hervat en zal eerstdaags aansluiten bij de groepstrainingen.

De kleine voetblessure die Limbombe overhield aan de match tegen KRC Genk is intussen quasi volledig verdwenen en dus slaakt Leko een zucht van opluchting. In de Ghelamco Arena stelde vervanger Ahmed Touba immers teleur, terwijl Krépin Diatta in feite een centrumspits is. Bart Vertenten is tot slot aangeduid als scheidsrechter voor de kraker van de derde speeldag in Play-Off 1.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.