‘Club Brugge richt zijn transfervizier op 2 Belgische middenvelders uit de Jupiler Pro League’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

12 april 2018 16:30 - In volle Play-Off strijd werkt Club Brugge achter de schermen al aan de ploeg voor volgend seizoen. Daarbij wordt er met extra aandacht gespeurd naar jonge en veelbelovende Belgen die onze competitie reeds kennen. Naast Elias Cobbaut van KV Mechelen heeft Blauw-Zwart naar verluidt ook interesse in twee Belgische middenvelders uit de Jupiler Pro League.

Eerst en vooral staat Alexis De Sart volgens La Dernière Heure in de belangstelling van Vincent Mannaert & co. Niet voor het eerst overigens, want eind vorig jaar werd de 21-jarige middenvelder van Sint-Truiden ook al gelinkt aan Club Brugge. De Sart groeide dit seizoen uit tot één van de absolute sterkhouders bij de Kanaries. Hij beschikt over een stevige portie infiltratievermogen en kan op meerdere posities in het centrum uit de voeten. Ook Anderlecht houdt zijn situatie nauwlettend in de gaten.

Daarnaast heeft Club interesse in Alexander Corryn, die door KV Mechelen wordt uitgeleend aan Antwerp. De defensieve middenvelder – die ook op de linkerflank uitgespeeld kan worden – maakte dit seizoen indruk op de Bosuil en The Great Old is dan ook van plan om de aankoopoptie te lichten. Voorlopig konden beide partijen echter nog geen akkoord met elkaar vinden, waardoor Club op de loer ligt om een beter contractvoorstel op tafel te leggen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.