‘Club Brugge richt zijn vizier op Argentijnse aanvaller’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

28 april 2018 01:10 - Ivan Leko beschikt in zijn huidige spelerskern over heel wat aanvallers, maar enkele van zijn spitsen zullen na het seizoen andere oorden opzoeken. Zo heeft Abdoulay Diaby onlangs nog nadrukkelijk aangegeven dat hij na het binnenhalen van de titel graag een stap hogerop wil zetten. 

Vincent Mannaert & co zijn dus genoodzaakt om op de transfermarkt alvast uit te kijken naar een nieuwe goalgetter. Mogelijk komt die uit Argentinië, aangezien Club in de Spaanse media gelinkt wordt aan Sergio Araujo. De 26-jarige aanvaller – die ook op de linkerflank uit de voeten kan – wordt momenteel door Las Palmas uitgeleend aan AEK Athene en maakt indruk in de Griekse competitie.

In 22 matchen vond hij immers 10 keer de weg naar doel en liet hij daarnaast ook 3 assists optekenen. Volgens Het Laatste Nieuws is de concurrentie voor Araujo wel bikkelhard. Zo is er belangstelling van een resem buitenlandse clubs en wil ook AEK de huurling graag definitief vastleggen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.