‘Club Brugge wil middenvelder van 5 miljoen euro binnenhalen’

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

14 april 2018 14:14 - Eerst en vooral focust Club Brugge zich de komende weken volop op het binnenhalen van de vijftiende landstitel, maar achter de schermen wordt ook al gewerkt aan de ploeg van volgend seizoen. Zo wordt er gezocht naar versterking op het middenveld.

Er heerst immers heel wat onzekerheid over de toekomst van Jordy Clasie, die zonder aankoopoptie gehuurd wordt van Southampton en Hans Vanaken en Ruud Vormer, voor wie er na een sterk seizoen wellicht aanbiedingen zullen komen. En dus wordt er al uitgekeken naar mogelijke alternatieven.

Volgens Calciomercato heeft Club zijn oog laten vallen op Miha Zajc. De 23-jarige Sloveen werkt een sterk seizoen af bij de Italiaanse tweedeklasser Empoli, waar hij al zeven keer scoorde en een pak assists afleverde. Hem binnenhalen dreigt echter een zware dobber te worden. Empoli zou namelijk 5 miljoen euro willen vangen voor zijn goudhaantje en bovendien is er ook interesse van Fiorentina, Udinese, Vitesse en West Ham United.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.