Club-fan gaat viraal met oproep aan zijn medesupporters: “Wel, het is nu aan ons!”

Blue Army vlaggen (Club Brugge - Antwerp)

02 april 2018 01:23 - Blue Army is zich momenteel volop aan het voorbereiden op de Play-Offs van voetbalseizoen 2017-2018. Na twintig jaar van ontelbaar mooie sfeeracties hoopt de bekendste supportersgroep van Club Brugge straks afscheid te nemen met een vijftiende landstitel. De waardering voor hun werk is onder de Brugse aanhang enorm groot.

Er is dezer dagen op heel wat Facebook-pagina’s over Club Brugge opgeroepen om in de Play-Offs massaal een supportersitem van Blue Army mee te nemen naar het stadion. Op die manier kan er immers op gepaste wijze afscheid genomen worden van de vzw die jarenlang verantwoordelijk was voor adembenemende tifo’s op Jan Breydel. Een Club-fan die anoniem wenst te blijven verwoordde het op sociale media als volgt…

“Wel, het is nu aan ons! Graag roep ik op om met z’n allen alle wedstrijden van Club Brugge in de Play-Offs een vlag of sjaal van Blue Army mee te nemen om een geweldig sfeervol stadion te creëren en om Club naar een vijftiende landstitel te stuwen. Op deze manier tonen we onze dankbaarheid voor de oneindige inzet van Blue Army, maar ook dat we als Blauw-Zwart legioen klaar zijn voor het tijdperk na Blue Army (er is een ‘opvolger’ op komst, nvdr). We Are Bruges, en widder bluvn goan! VERSPREID DIT BERICHT aub! Samen voor ongeziene taferelen!” Vanavond trapt Blue Army de Play-Offs overigens in stijl af: met een tifo!


Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.