Club-fans doen opmerkelijke vaststelling over VAR bij RSCA – Charleroi: “Regelrechte competitievervalsing”

Club-fans fuck you

29 april 2018 19:45 - Club Brugge kwam vrijdagavond niet verder dan een 1-1 gelijkspel op bezoek bij Genk, terwijl Anderlecht zondagavond met 3-1 de maat nam van Charleroi. De voorsprong van Ivan Leko & co is zo geslonken tot 5 punten. De manier waarop de Paars-Witte driepunter tegen de Carolo’s tot stand kwam, zorgt echter voor grote onvrede bij de Blauw-Zwarte aanhang. 

Naar goede gewoonte waren er ook tijdens Anderlecht – Charleroi heel wat betwistbare fases. Dat op zich zorgde al voor heel wat frustratie bij de Club-aanhang, maar het feit dat iemand van het scheidsrechterskorps in het Astridpark (een zekere Kenneth Dhondt) in het verleden jarenlang abonnementhouder was bij RSCA doet nog veel meer wenkbrauwen fronsen…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.