Club-fans door het dolle heen dankzij winning goal Refaelov: “Met Pasen uit de doden opgestaan”

Lior Refaelov viert (Club Brugge - Kortrijk)

02 april 2018 20:09 - Club Brugge en KRC Genk werkten op Paasmaandag een evenwichtige partij voetbal af, waarbij het venijn hem in de staart zat. Uitgerekend Lior Refaelov bekroonde zijn goeie invalbeurt met de winning goal in de absolute slotminuten.

De eerste kans voor Blauw-Zwart was al na 1 minuut een feit. Limbombe vond Wesley, maar zijn schot werd gepareerd door Vukovic. Daarna kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd. Pozuelo en Trossard gingen op zoek naar de openingstreffer, maar Vermeer stond pal. Aan de overkant kende Club pech. De vrijschop van Denswil werd immers tegen de lat gedevieerd door Mechele.

Na de pauze een gelijkaardig spelbeeld, waarbij Vermeer al snel de meubelen moest redden na een dubbele poging van Pozuelo en Trossard. Club ging op zoek naar zijn 77ste wedstrijd met minstens één thuisdoelpunt, maar een sterke Mata en Aidoo stonden keer op keer pal.

In de extra tijd kreeg Blauw-Zwart dan toch nog een gouden kans om de drie punten thuis te houden. Vormer werd onderuit gehaald in de zestien en de videoref twijfelde niet: strafschop! Refaelov ging enigszins verrassend achter de bal staan en trapte mooi binnen. Jan Breydel ontplofte!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.