Club-fans ergeren zich aan officieel Twitter-account van AA Gent: “Er zit een jobstudent te klooien”

Kwek vlag (Club Brugge - Gent)

11 april 2018 14:03 - Club Brugge ging afgelopen weekend met 1-0 onderuit tegen AA Gent, maar kon achteraf toch deels tevreden zijn over de topper in de Ghelamco Arena. Op de eerste 20 minuten na domineerde Blauw-Zwart immers grote delen van de wedstrijd, zo stelde Hans Vanaken vast. 

Bij Kick&RushLab gingen ze aan de hand van statistieken na of de mening van onze spelmaker enige steek hield. En wat bleek, Vanaken had het effectief bij het rechte eind. “Club had ooit wel meer kansen en schoten op doel uit bij Gent, maar het verschil tussen de twee was nooit groter”, klinkt het klaar en duidelijk.

AA Gent blijkt echter niet bepaald onder de indruk van de getoonde grafieken en reageert cynisch: “Goals: 1-0”, hetgeen de Buffalo’s heel wat kritiek oplevert van de Brugse aanhang. Zij vinden immers dat een officieel Twitter-account zich niet hoeft te verlagen tot dat soort reacties. Onderstaand een overzicht van de discussie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.