Club-fans ergeren zich ondanks driepunter tegen Genk blauw aan 1 man: “Barslecht”

Club-fans fuck you

02 april 2018 20:50 - In een zenuwachtige wedstrijd trok Club Brugge in de absolute slotfase aan het langste eind tegen KRC Genk. De Brugse aanhang kreeg het echter een hele match lang op zijn heupen door het optreden van scheidsrechter Lawrence Visser.

De 28-jarige ref uit Limburg werd meermaals op de korrel genomen door het thuispubliek en moest in de meest cruciale fase van de wedstrijd ook gecorrigeerd worden door de videoref. Visser zag zelf immers geen strafschopfout in de haakfout van Uronen op Vormer in minuut 91. Jan Breydel liet op Twitter dan ook duidelijk zijn ongenoegen blijken over het niveau van de scheidsrechter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.