Club-fans hebben het hélemaal gehad met Frank Raes: “Wat een uitspraak… Halveer zijn loon!”

Club-fans fuck you

26 april 2018 07:19 - De Play-Offs staan de voorbije maanden weer stevig ter discussie en de voorbije dagen deed ook Frank Raes zijn duit in het zakje. De uitspraken van de commentator zijn echter serieus in het verkeerde keelgat geschoten bij de aanhang van Club Brugge.

Raes stelde op Radio 1 voor om in Play-Off 1 elke ploeg met nul punten te laten beginnen. Op die manier zal het volgens hem nog spannender worden dan het nu al is. Dat kan wel kloppen, maar daarmee wordt de reguliere competitie nog verder gedevalueerd en spelen ploegen die al enkele speeldagen voor het einde zeker zijn van Play-Off 1 – zoals Club dit seizoen – nog wekenlang om niets. Een absurd voorstel dus, en dat vinden ook de Brugse fans. Zij reageren dan ook hevig.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.