Club-fans hebben nú al lied klaar om Cercle Brugge volgend seizoen mee te jennen

Club-supporters duimen omhoog (Club Brugge - KRC Genk)

29 april 2018 11:11 - Volgend seizoen is de Brugse derby terug van weggeweest. Als Club straks zijn vijftiende landstitel binnenhaalt, is het zelfs mogelijk dat de openingsmatch van voetbalseizoen 2018-2019 meteen Blauw-Zwart tegen Groen-Zwart is. 

De Club-fans zagen Cercle niet bepaald graag terugkeren naar het hoogste niveau, maar verheugen zich wel al op de plaagstoten heen en weer. Zo wordt er nu al geopperd om de Vereniging straks te wijzen op het feit dat de Jan Breydelse tribunes wel erg leeg zijn bij thuismatchen van Cercle.

Dat de Trutten zichzelf de ploeg van ’t stad noemen, wordt bij het Blauw-Zwarte legioen op hoongelach onthaald. En dus zou de volgende song wel eens een voltreffer kunnen worden tijdens de Brugse derby: “The city is yours? The city is youuuuurs? 20.000 empty seats! Are you f*cking sure?”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.