Club-fans lachen zich te pletter met Anderlecht, Vanhaezebrouck en Coucke: “Precies een vogelkooi”

Hein Vanhaezebrouck met pintje bier (Club Brugge - AA Gent)

01 april 2018 19:56 - Club Brugge speelt op Paasmaandag pas tegen KRC Genk en dus kon de Blauw-Zwarte familie vandaag rustig vanuit de zetel toekijken hoe de concurrentie het er vanaf bracht. De Brugse aanhang zag eerste achtervolger Anderlecht meteen dure punten verliezen tegen AA Gent en uiteraard zorgt dat voor de nodige hilariteit en vreugdekreten.

RSCA is zondagavond in eigen huis met 0-2 onderuit gegaan tegen de Buffalo’s en heeft zo de kans om de druk bij Club Brugge te leggen laten liggen. Sterker nog, als Blauw-Zwart maandag wint van Genk, staat het maar liefst 9 punten voor de Brusselaars in het klassement.

In dat geval moeten Hein Vanhaezebrouck & co zomaar even 10 punten goedmaken in 9 wedstrijden om de titel alsnog uit Jan Breydel weg te kapen. De fans van Anderlecht hadden na 85 minuten al genoeg gezien en verlieten massaal vroegtijdig het stadion. De Brugse aanhang geniet dan ook met volle teugen op Twitter. Een overzicht.

LEES OOK: Anderlecht-fans richten zich tijdens match tegen Gent met bedenkelijke spreekkoren tot Club Brugge

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.