Club-fans vinden zondebok na late gelijkmaker: “Grootste miskoop ooit”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

22 april 2018 20:02 - Club Brugge heeft een gouden kans laten liggen om de titel zo goed als binnen te halen. Tegen Standard gaf het tot twee keer toe een voorsprong weg en na een tegendoelpunt in blessuretijd moest het uiteindelijk vrede nemen met een 4-4-gelijkspel.

Club was nochtans bijzonder voortvarend begonnen en al na acht minuten had Vormer de 1-0 al op het bord geknald. De aanvoerder voegde ook nog een assist toe aan zijn totaal door net voor het halfuur de 2-0 op het hoofd van Wesley te schilderen. Edmilson bracht de spanning snel terug met de aansluitingstreffer, maar al even snel vergrootte Diaby de kloof weer tot een geruststellende 3-1. Toch ging Club nog met een rotgevoel de kleedkamer in na de knappe 3-2 van alweer Edmilson.

In de tweede helft zakte Club plots helemaal weg en dat resulteerde ook in de gelijkmaker van Emond. Bijzonder duur, maar zeven minuten voor tijd leek Diaby Club toch over de streep te trekken. Hij maakte vanop de stip de 4-3 nadat Club na tussenkomst van de VAR een strafschop gekregen had. Club leek de drie punten thuis te houden, maar in de slotseconden sloeg Standard alsnog toe. Een vrijschop viel voor de voeten van Cop die van dichtbij de 4-4 binnen ramde.

De ontgoocheling over de late gelijkmaker was bijzonder groot bij de Brugse fans. Zij viseerden vooral invaller Alexander Scholz, die de overtreding maakte waaruit het tegendoelpunt voortvloeide. De kritiek was niet mals.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.