Club-fans zien slechts 1 geschikte vervanger voor Vermeer: “Hij verdient zijn kans”

Club-fan juicht

12 april 2018 16:31 - De vrees die we woensdagavond al hadden omtrent een eventuele blessure van Vermeer, werd één dag later officieel bevestigd door zowel Club Brugge als moederclub Feyenoord. Onze 32-jarige Nederlander gaat vrijdag onder het mes en het is zelfs hoogst onzeker of onze Speler van de Maand maart ooit nog het shirt van Blauw-Zwart zal dragen. Dé hamvraag is nu voor welke doelman Ivan Leko zal kiezen in het resterende gedeelte van deze Play-Offs.

Er bestaat weinig twijfel over dat onze trainer straks voor Vladimir Gabulov kiest als nieuwe nummer 1, maar dat is niet naar de zin van de Brugse aanhang. Zij schuiven immers massaal Ethan Horvath naar voren als vervanger voor de geblesseerde Vermeer.

Uit een rondvraag van BlauwZwartFans blijkt dat maar liefst 79% van de Club-fans de jonge Amerikaan verkiest boven de ervaren Rus. In de reacties komt ook meermaals naar boven dat het vertrouwen in Gabulov bijzonder klein is.

Guillaume Hubert en Brent Gabriël zijn twee andere doelmannen die op Jan Breydel vertoeven, maar zij komen niet in aanmerking voor het vrijgekomen plaatsje tussen de Blauw-Zwarte palen. Hubert is al een tijdje out en Gabriël heeft als 19-jarige nog geen enkele ervaring op het hoogste niveau. Wie het ook wordt, laten we met z’n allen onze nieuwe nummer 1 volop steunen!


Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.