Club mag ex-trainer verwelkomen: “Ik kom een partijtje meepikken”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

04 april 2018 06:41 - Club Brugge lijkt op weg naar de vijftiende landstitel in de clubgeschiedenis en dus wordt het de komende weken wellicht een plezier om in de tribunes van het Jan Breydelstadion te vertoeven. Daar wil ook een ex-trainer van profiteren.

Ondanks dat het ondertussen alweer zeven jaar geleden is dat hij ontslagen werd, is Adrie Koster Club nog niet vergeten. “Ik kom niet zo vaak naar België, maar ik ben wel van plan om tijdens de Play-Offs een partijtje van Club mee te pikken”, vertelt hij aan Voetbalkrant. “Elke club waar je ooit werkte, volg je nog een beetje. Ze staan er zonder meer goed voor.”

Als Nederlander zal hij uiteraard enkele spelers met bijzondere aandacht volgen. “De vele Nederlanders doen het goed. Ruud Vormer wordt bij ons van dichtbij in de gaten gehouden. Zijn voorselectie voor Oranje toont aan dat zijn prestaties niet onopgemerkt blijven. Ik ga ervan uit dat Club de beste ploeg heeft. Ze moeten dit kunnen redden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.