Club-speler op de vingers getikt: “Hij gedraagt zich als een vedette”

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

22 april 2018 08:25 - Club Brugge probeert om 18u vanavond op zijn elan verder te gaan na de ruime zege van donderdag tegen Charleroi. De Carolo’s werden met 6-0 ingeblikt en bij Blauw-Zwart wordt gehoopt dat de doelpuntenmakers van toen ook nu weer aan het kanon staan.

Onder meer Abdoulay Diaby vond de weg naar de netten en speelde een puike partij tegen de ploeg van Felice Mazzu. Desondanks krijgt onze aanvaller kritiek. “Diaby loopt op oranje schoentjes, hij draagt een veel te grote broek die hij voortdurend moet omhoogtrekken, zijn shirtje hangt onreglementair over zijn heupen, en Abdou heeft zijn kousen net zo hoog opgetrokken als Cristiano Ronaldo graag doet. Abdou Diaby gedraagt zich graag als een vedette”, is Het Laatste Nieuws scherp.

Al erkent de krant ook dat de spits kwaliteiten bezit. In het vorige kampioenenjaar scoorde hij zestien keer, nu zit hij aan twaalf stuks. “Het mannetje moet tóch een X-factor bezitten als kampioenenmakers Michel Preud’homme én Ivan Leko dol op hem blijken te zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.