De 11 namen bij AA Gent en Club Brugge

Lior Refaelov viert (Club Brugge - Kortrijk)

08 april 2018 16:52 - Club Brugge begint zondagavond aan het lastigste tweeluik van zijn Play-Offs. Vandaag is er immers de verplaatsing naar AA Gent, volgende week volgt die naar Anderlecht. Twee uitmatchen waar Blauw-Zwart in het verleden veel moeilijkheden mee kende. Ivan Leko rekent op onderstaande namen voor puntengewin in de Ghelamco Arena.

Onze trainer kan tegen de ploeg van Yves Vanderhaeghe in verdedigend opzicht niet rekenen op geblesseerden Poulain (adductoren) en Decarli (achillespees). Scholz is niet langer geschorst, maar de driemansdefensie Denswil – Mechele – Mitrovic krijgt opnieuw de voorkeur van Leko.

In het middenveld krijgen we met Cools, Vanaken, Vormer en Nakamba de verwachte namen, aangevuld met Touba als vervanger van de lichtgeblesseerde Limbombe. In aanvallend opzicht keert Vossen terug uit blessure, maar Leko kiest voor het spitsenduo Diaby – Refaelov. Diatta zit tot slot voor het eerst op de bank.

Opstelling Club Brugge

Vermeer – Denswil, Mechele, Mitrovic – Touba, Nakamba, Vormer, Vanaken, Cools – Diaby en Refaelov

Bankzitters: Gabulov, Scholz, Clasie, Wesley, Vossen, Dennis en Diatta

Opstelling AA Gent

Kalinic – Foket, Gigot, Bronn, Asare – Esiti, Verstraete, Dejaegere – Kalu, Janga, Simon

Bankzitters: Thoelen, Rosted, Christiansen, Andrijasevic, Chakvetadze, Yaremchuk en Sylla

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.