De 11 namen bij Anderlecht en Club Brugge

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

15 april 2018 17:05 - Door de nederlaag van AA Gent op bezoek bij Standard is het voor Club Brugge vooral belangrijk om zondagavond niét te verliezen tegen Anderlecht. En als het even kan, waarom dan niet voor het eerst in 20 jaar gaan winnen bij onze aartsrivaal?

Ivan Leko kan in het Astridpark niet rekenen op Kenneth Vermeer, Guillaume Hubert en Saulo Decarli. Het seizoen van het drietal zit er namelijk definitief op. Het goeie nieuws is dat Anthony Limbombe en Benoît Poulain wél opnieuw fit zijn.

Limbombe staat meteen opnieuw in de basis, terwijl Poulain op de bank begint. Leko behoudt achterin immers het vertrouwen in de driemansdefensie Mitrovic – Mechele – Denswil. Zij mogen plaatsnemen voor het doel van Vladimir Gabulov, die zoals verwacht de voorkeur krijgt op Ethan Horvath. In het middenveld krijgen we de gebruikelijke namen, terwijl Abdoulay Diaby en Lior Refaelov voorin mogen opdraven.

Opstelling Club Brugge

Gabulov – Mitrovic, Mechele, Denswil – Cools, Nakamba, Vormer, Vanaken, Limbombe – Refaelov en Diaby

Bankzitters: Horvath, Scholz, Simons, Poulain, Clasie, Wesley, Vossen, Dennis en Diatta

Opstelling Anderlecht

Sels – Sá, Dendoncker, Obradovic – Saelemaekers, Kums, Trebel, Saief – Gerkens, Markovic – Teodorczyk

Bankzitters: De Jong, Deschacht, Morioka, Chipciu, Bruno, Ganvoula, Amuzu, Dante en Lokonga

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.