De 11 namen bij Club Brugge en Charleroi

Marvelous Nakamba (Club Brugge - KRC Genk)

19 april 2018 19:28 - Door het puntenverlies van zowel Anderlecht als AA Gent kan Club Brugge vanavond een uitstekende zaak doen in de titelstrijd. Mits een driepunter tegen Charleroi vergroot Blauw-Zwart de voorsprong immers tot 6 punten op RSCA en 8 punten op de Buffalo’s

Ivan Leko kan tegen de Carolo’s niet rekenen op geblesseerden Kenneth Vermeer, Guillaume Hubert en Saulo Decarli. Het drietal zal dit seizoen niet meer in actie komen. Ten opzichte van de met 1-0 verloren match in het Astridpark wijzigt onze coach zijn basisploeg op twee posities.

De 3-5-1-1 formatie wordt zoals eerder aangekondigd opnieuw ingeruild voor de gekende 3-5-2 veldbezetting. Lior Refaelov verhuist daardoor naar de bank en Wesley Moraes mag naast Abdoulay Diaby in de spits opdraven.

Ook Dion Cools valt naast de ploeg, hij wordt vervangen door winteraanwinst Krépin Diatta. Meteen goed voor de eerste basisplaats van onze jonge Senegalees. Scheidsrechter van dienst is Jonathan Lardot.

Opstelling Club Brugge

Gabulov – Denswil, Mechele, Mitrovic – Limbombe, Nakamba, Vanaken, Vormer, Diatta – Wesley en Diaby

Bankzitters: Horvath, Scholz, Poulain, Simons, Clasie, Cools, Refaelov, Vossen en Dennis

Opstelling Charleroi

Mandanda, Zajkov, Martos, Dessoleil, Marinos, Diandy, Ilaimaharitra, Nurio, Benavente, Baby en Rezaei

Bankzitters: Penneteau, D’Alberto, Pollet, Hendrickx, Grange, N’Ganga, Fall en Bedia

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.