De 11 namen bij Club Brugge en KRC Genk

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

02 april 2018 16:53 - Club Brugge kan op Paasmaandag tegen Genk een uitstekende zaak doen in de strijd om de titel. Door de 0-2 nederlaag van Anderlecht tegen Gent kan Blauw-Zwart zijn eerste achtervolgers mits een driepunter namelijk al op 9 punten achterstand zetten. Club is in eigen huis áltijd favoriet, maar in de reguliere competitie pakte Club slechts 1 op 6 tegen Genk.

Leko kan tegen de ploeg van Clement in verdedigend opzicht niet rekenen op geblesseerden Poulain (adductoren) en Decarli (achillespees). Scholz is dan weer geschorst. De driemansdefensie Denswil – Mechele – Mitrovic is dan ook een logisch gevolg.

In het middenveld krijgen we met Cools op rechts, Limbombe op links en Vanaken en Vormer in het centrum de gebruikelijke namen. De derde plek in de centrale as is voor Nakamba. Hij krijgt de voorkeur op Southampton-huurling Clasie.

In aanvallend opzicht behoorde Vossen (enkel) niet tot de selectie en dus heeft onze coach de keuze uit Diaby, Wesley, Dennis en Diatta. Het spitsenduo Diaby – Wesley krijgt daarbij de voorkeur tegen Genk. Al bij al kiest Leko dus voor de 11 verwachte namen.

Opstelling Club Brugge

Vermeer – Denswil, Mechele, Mitrovic – Limbombe, Nakamba, Vormer, Vanaken, Cools – Diaby en Wesley

Bankzitters: Gabulov, Touba, Vlietinck, Simons, Clasie, Refaelov en Dennis

Opstelling KRC Genk

Vukovic – Uronen, Colley, Aidoo, Mata – Wouters, Seck, Malinovskyi, Pozuelo – Trossard en Samatta

Bankzitters: Jackers, Brabec, Dewaest, Karelis, Buffel, Schrijvers, Maehle, Ndongala of Seigers

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.