De 11 namen bij Club Brugge en Standard

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

22 april 2018 16:52 - Club Brugge kan zich om 18u zo goed als verzekeren van een vijftiende landstitel. Bij winst tegen Standard vergroot het de kloof op Anderlecht tot negen punten en zet het AA Gent voorlopig op elf punten. Blauw-Zwart tankte donderdag bovendien vertrouwen met een 6-0 tegen Sporting Charleroi.

Bij Club ontbreekt naast de langdurig geblesseerden Vermeer, Hubert en Decarli ook Matej Mitrovic met een blessure. De Kroaat wordt net als tegen Charleroi achterin vervangen door Benoît Poulain. Verder kiest Ivan Leko verrassend genoeg opnieuw voor Dion Cools op de rechterflank. Krépin Diatta verdwijnt ondanks zijn sterke match tegen Charleroi dus opnieuw naar de bank. Bij Standard is er dan weer verrassend een basisplaats weggelegd voor Valeriy Luchkevych.

Opstelling Club Brugge

Gabulov – Poulain, Mechele, Denswil – Limbombe, Vanaken, Vormer, Nakamba, Cools – Diaby en Wesley

Bankzitters: Horvath, Scholz, Simons, Clasie, Vanlerberghe, Diatta, Refaelov, Vossen en Dennis

Opstelling Standard

Ochoa – Cavanda, Luyindama, Laifis, Fai – Cimirot, Marin, Carcela – Luchkevych, Emond en Edmilson

Bankzitters: Gillet, Agbo, Cop, Pocognoli, Djenepo, Koutroubis en Carlinhos

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.