De 11 namen bij KRC Genk en Club Brugge

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

27 april 2018 19:35 - Club Brugge gaat om 20.30 uur op zoek naar zijn eerste overwinning in vier jaar tijd op bezoek bij KRC Genk. Een gemakkelijke klus belooft dat echter niet te worden. Clement en zijn manschappen maakten het Blauw-Zwart dit seizoen immers bij elke confrontatie erg lastig.

Leko kan tegen de Limburgers niet rekenen op langdurig geblesseerden Vermeer, Hubert en Decarli. Mitrović is daarentegen hersteld van zijn hamstringblessure, maar begint op de bank. De driemansdefensie bestaat net zoals tegen Standard immers uit Denswil – Mechele – Poulain. In het middenveld neemt Diatta zoals verwacht de plaats in van Cools en voorin krijgt het spitsenduo Wesley – Diaby opnieuw zijn kans.

Opstelling Club Brugge

Gabulov – Denswil, Mechele, Poulain – Limbombe, Nakamba, Vormer, Vanaken, Diatta – Wesley en Diaby

Bankzitters: Horvath, Scholz, Mitrovic, Cools, Simons, Clasie, Refaelov, Vossen en Dennis

Opstelling KRC Genk

Vukovic – Nastic, Colley, Aidoo, Mata – Wouters, Seck, Malinovskyi, Pozuelo – Trossard en Karelis

Bankzitters: Jackers, Dewaest, Samatta, Buffel, Uronen, Schrijvers, Seigers, Maehle en N’dongola

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.